31مرداد

حضور سمر



بازگشت

سرکار خانم آیرم ، بنیانگذار و مدیر موسسه خیریه ی سمر ساعت 19 ، پنجشنبه 28 مرداد ماه در برنامه زنده تلویزیونی سلام زندگی ، شبکه سلامت صدا و سیما شرکت کردند و به معرفی موسسه و فعالیت آن پرداختند.

به گزارش روابط عمومی سمر، در این برنامه که به طور زنده از شبکه سلامت پخش شد،  خانم آیرم به معرفی سمر، فعالیت ها آن و برنامه های آتی این موسسه در راستای اهداف بلند مدت سمر و در نهایت خدمات رسانی جامع تر و موثر تر به بیماران تحت پوشش پرداختند. 

این گزارش حاکیست: سرکار خانم دکتر آرزو حیدریان، دکترای مشاوره خانواده و همراهان فرهیخته ی سمر نیز در این برنامه تلویزیونی، خانم آیرم را همراهی کردند تا در مورد نقش و تاثیر درمان های روحی روانی و برخورد خانواده با این بیماری، بر روند بهبود بیماران مبتلا به سرطان و اثرات نادیده گرفتن این بخش مهم از روند درمان را در مسیر بهبود این عزیزان مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

این برنامه از ساعت 19 تا 20 ، پنجشنبه 28 مرداد ماه از شبکه سلامت صدا و سیما به طور زنده پخش شد.

 

روابط عمومی

مقالات مرتبط

عید قربان مبارک

عید قربان مبارک

به گزارش روابط عمومی سمر، در روز عید قربان خیریه سمردر خ...

ورزش های مفید برای افراد مبتلا به سرطان

ورزش های مفید برای افراد مبتلا به سرطان

باید آگاه باشید که بیماری سرطان باعث شده بدنتان تحلیل ب...

تایید داروی جدید سرطان سینه

تایید داروی جدید سرطان سینه

داروی جدید کاهش خطر احتمال عود مجدد سرطان سینه توسط سازمان غذا و دارو آمریکا تایید شد.

فراخوان جذب «داوطلب» در مؤسسه خیریه سمر

فراخوان جذب «داوطلب» در مؤسسه خیریه سمر

 مؤسسه خیریه سمر، خانه‌ی امید بیماران مبتلا به سرطان با...

کرونا با بدن ما چکار می‌کند و ما باید در مقابل آن چه اقداماتی انجام دهیم؟

کرونا با بدن ما چکار می‌کند و ما باید در مقابل آن چه اقداماتی انجام دهیم؟

چند ماهی از اپیدمی کرونا بیشتر نگذشته است و بسیاری از کش...

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید