سرکار خانم آیرم ، بنیانگذار و مدیر موسسه خیریه ی سمر ساعت 19 ، پنجشنبه 28 مرداد ماه در برنامه زنده تلویزیونی سلام زندگی ، شبکه سلامت صدا و سیما شرکت کردند و به معرفی موسسه و فعالیت آن پرداختند.
به گزارش روابط عمومی سمر، در این برنامه که به طور زنده از شبکه سلامت پخش شد، خانم آیرم به معرفی سمر، فعالیت ها آن و برنامه های آتی این موسسه در راستای اهداف بلند مدت سمر و در نهایت خدمات رسانی جامع تر و موثر تر به بیماران تحت پوشش پرداختند.
این گزارش حاکیست: سرکار خانم دکتر آرزو حیدریان، دکترای مشاوره خانواده و همراهان فرهیخته ی سمر نیز در این برنامه تلویزیونی، خانم آیرم را همراهی کردند تا در مورد نقش و تاثیر درمان های روحی روانی و برخورد خانواده با این بیماری، بر روند بهبود بیماران مبتلا به سرطان و اثرات نادیده گرفتن این بخش مهم از روند درمان را در مسیر بهبود این عزیزان مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
این برنامه از ساعت 19 تا 20 ، پنجشنبه 28 مرداد ماه از شبکه سلامت صدا و سیما به طور زنده پخش شد.
روابط عمومی
مقالات مرتبط
بخشی از مراقبت از خود، تلاش برای خوب غذا خوردن است. خوب غ...
نتایج یک تحقیق نشان می دهد که مصرف دوز بالای ویتامین سی ...
مراسم " همایش نکوداشت مشارکت های اجتماعی حوزه سلامت &...
طبق یافته محققان، مصرف ماست موجب تسکین اختلال اضطراب شده و با استرس مقابله می کند.
موسسه خیریه سمر سالهاست که تلاش میکند از طرق مختلف سل...
علیرغم میل باطنی خانواده، به دلیل لطف و اصرار برخی از بس...