گواهینامه‌های موسسه خیریه سمر

گواهینامه‌های موسسه خیریه سمر

موسسه خیریه سمر در مسیر مبارزه با سرطان و حمایت از افراد درگیر با بیماری سرطان، گواهینامه‌های مختلفی کسب کرده است. این گواهینامه‌ها نشان می‌دهند که این موسسه بصورت کاملا قانونی، شفاف، مسئولیت‌پذیر و پاسخ‌گو فعالیت می‌کند.

موسسه خیریه سمر، در سال ۱۳۸۶ و پس از طی مراحل ثبتی اولیه (شماره ثبت ۲۱۳۷۷)، مجوز فعالیت خود را از پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ دریافت کرد.

مجوز فعالیت این موسسه به شماره ۱۱۱۳/۱/۵۱۶ و با امضای فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ صادر شد. این مجوز در ابتدا فقط برای فعالیت در استان تهران صادر شده بود. اما؛ در ادامه توانست مجوز فعالیت در سراسر کشور را از وزارت کشور دریافت نماید و اکنون، همه افراد در هرگوشه از کشور ایران می‌توانند عضوی از این خانواده باشند. لازم به ذکر است که، سمر فرزندانی هم از بعضی کشورهای همسایه دارد.

سمر اولین خیریه ایرانی که توانسته گواهینامه SGS را در اولین دوره ممیزی اخذ کند.

موسسه خیریه سمر در مهرماه سال ۱۳۹۴، توانست یک گواهینامه بسیار مهم بگیرد. این موسسه، در ۸ سالگی خود گواهینامه استاندارد بین‌المللی معیارسنجی سازمان‌های مردم‌نهاد را اخذ کرد.

بنابر اعلام موسسه صادر کننده این مجوز، سمر اولین سازمان خیریه ایرانی بود که در اولین دوره ارزیابی و بدون عدم انطباق کلی، موفق به دریافت مجوز (NGO Benchmarking SGS) شد.

سپس در تیرماه سال 1386، نگارش سوم استاندارد SGS منتشر شد که تغییرات گسترده‌ای در آن ایجاد شده بود. این‌بار هم سمر مورد ارزیابی قرار گرفت و در همان دوره اول و بدون هیچ‌گونه عدم انطباق کلی، موفق به دریافت گواهینامه‌ی ویرایش سوم SGS شد.

تا ماه‌ها پس از اخذ این گواهینامه، سمر تنها موسسه خیریه در جهان محسوب می‌شد که گواهینامه ویرایش سوم استاندارد SGS را گرفته بود.

مقام مشورتی ویژه اکوسوک (شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل)

موسسه خیریه سرور مهراندیشان راستین در مرداد ۱۳۹۷ موفق شد تا مقام ویژه شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل (ECOSOC) را کسب نماید.

این موفقیت، دستاورد بزرگی برای یک موسسه خیریه به‌شمار می‌رود. این مقام به سمر اجازه می‌دهد تا بصورت فعال با شورای اقتصادی-اجتماعی آن (اکوسوک) و همچنین سایر نهادهای وابسته آن از جمله سازمان‌برنامه، صندوق‌های پولی (فاند) بین‌المللی و... از روش‌های مختلف در ارتباط باشد.

همچنین، باعث می‌شود تا موسسه بتواند از منابع مالی و خدماتی بین‌المللی به پشتوانه اعتبار این مقام استفاده نماید. ضمن اینکه، سمر را ملزم می‌کند تا بصورت فعال و منظم در زمینه‌های مختلف از جمله فعالیت‌های داوطلبانه، تحقیقاتی، به روزرسانی فعالیت‌های موسسه با استانداردهای بین‌المللی، استفاده از خدمات بین‌المللی و... با این شورا در سازمان ملل تعامل داشته باشد.

گواهینامه SGS

گواهینامه SGS