05مهر

دوازدهمین بازارچه خیریه سمر دقایقی پیش افتتاح شد



بازگشت

دوازدهمین بازارچه خیریه سمر دقایقی پیش افتتاح شد

دوازدهمین بازارچه خیریه سمر دقایقی پیش با شعار" به سلامتی خرید کنیم" ، و با سخنان گرم خانم شهرزاد آیرم، موسس و مدیرعامل موسسه خیریه سمر و در میان جمع کثیری از خیرین مهراندیش ، مدیران ، کارکنان سمر و  غرفه داران این بازارچه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی سمر، دوازدهمین بازارچه این موسسه خیریه ، صبح امروز، 5 مهرماه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد و سپس خانم آیرم مدیر و موسس این خیریه، در محل خانه امید سمر خطاب به حضار سخنانی را ایراد کردند. بنابر این گزارش، ایشان ابتدا ضمن خوشامد گویی و تشکر از تمامی حاضرین و دست اندکاران این بازارچه و غرفه دارانی که در اغلب دوره های گذشته همراه سمر بوده اند به ذکر سوابق و پیشینه ای از این بازارچه و اهداف آن پرداختند و ، در نهایت سخنان خود را اینگونه به نتیجه رساندند: پاداش هر عمل در خود آن عمل است.

ایشان خطاب به غرفه داران نیز تاکید کردند ، بیایید ظرف این  5 روز ، در این بازارچه فقط و فقط برای شادی دل خودمان داد و ستد کنیم. با قلب خودمان کار کنیم تا هم سود دنیوی ببریم و هم سرمایه گذاری دائمی برای شادی دل خود و سپس فرزندان سمر داشته باشیم.   

یکی از بخش های جذاب و پرطرفدار این بازارچه غرفه ی عرضه غذاهای خانگی و همچنین غرفه ی عرضه ی ترشی و مربای خانگی به نفع بیماران مبتلا به سرطان است، که در کنار بیش از 50 غرفه شامل انواع خوراکی و تنقلات ، پوشاک و زیورآلات و صنایع دستی و سایر مایحتاج عمومی برپاشده است.

همچنین یک کافی شاپ با بهترین نوشیدنی های سنتی و مدرن گرم و سرد پذیرای حضور پر مهر شما مردم نوع دوست خواهد بود. این بازارچه تا از 5 تا 9 مهرماه ، همه روزه از ساعت 10 صبح تا 10 شب در محل خانه امید واقع در خیابان دولت- چهارراه کاوه- خیابان وارسته- نبش کوچه کابلی دایر خواهد بود.

مقالات مرتبط

نخستین المپیاد ورزشی سمر

نخستین المپیاد ورزشی سمر

اولین دوره المپباد ورزشی سمر (ویژه بهبود یافتگان موسسه ...

خرید تجهیزات برای بخش رادیوتراپی بیمارستان امام حسین

خرید تجهیزات برای بخش رادیوتراپی بیمارستان امام حسین

موسسه خیریه سمر در راستای رسیدن به اهداف خود جهت ارائه خ...

تغییر نگرش دهید

تغییر نگرش دهید

30 ثانیه زمان کافی برای تغییر ریتم قلب از حالت استرس به حالت آرام و ریلکس است

دستان دانشجویان واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد با دستان فرزندان سمر گره خورد

دستان دانشجویان واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد با دستان فرزندان سمر گره خورد

واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، روز 22 اردیب...

روز دوم یازدهمین بازارچه خیریه سمر از نظر حضور هنرمندان روز شلوغی را سپری کرد.

روز دوم یازدهمین بازارچه خیریه سمر از نظر حضور هنرمندان روز شلوغی را سپری کرد.

موسسه خیریه سمر: روز دوم یازدهمین بازارچه خیریه سمر از ...

برگزاری تور سلامت در موسسه خیریه سمر

برگزاری تور سلامت در موسسه خیریه سمر

جدیدترین تور سلامت موسسه خیریه سمر، در تاریخ ۱۳ دی‌ماه و با حضور کارکنان برند «درسا» برگزار شد.

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید