11آبان

رابطه بوی بد دهان با سرطان مری



بازگشت

عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران گفت: افراد باید بوی بد دهان هنگام صبح را جدی گرفته و علل آن را موشکافانه بررسی کنند.
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه سمر، سید محمد صادق غفوری پزشک عمومی و عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران گفت: مزه و بوی بد دهان در بسیاری از مواقع علل متفاوتی دارد که باید ریشه‌یابی شود.
وی در ادامه افزود: اولین و اصلی‌ترین علت بروز بو و مزه بد دهان بیماری های دهان و دندان است که غالباً از عفونت های دهان و لثه نشأت می‌گیرد.
عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران عفونت های سینوس صورت یا سینوزیت را از دیگر علل ایجاد مزه بد در دهان دانست و اضافه کرد: برگشت ترشحات سینوس ها به حفره دهان و بینی هنگام خواب دلیل دیگری برای بروز این عارضه محسوب می‌شود.
غفوری بیان کرد: رفلاکس یا برگشت اسید معده باعث ایجاد بو و مزه بد دهان در هنگام صبح می‌شود که کمتر مورد توجه است.
وی با تاکید بر اینکه افراد باید بوی بد دهان در هنگام صبح را جدی بگیرند و به دنبال علل آن باشند، بیان کرد: درمان نشدن رفلاکس معده در دراز مدت موجب ایجاد زخم های مری و تغییر در ساختار بافت سلول های آن می شود که این مسئله در طولانی‌مدت ممکن است به سرطان مری منجر شود.
عضو انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران با اشاره به اینکه نحوه درمان عارضه مزه بد دهان با علت‌یابی دقیق مشخص می شود، عنوان کرد: عفونت دندان و دهان با مراجعه به دندانپزشک و درمان های آنتی بیوتیکی معمولا برطرف می شود و در صورت رفلاکس و برگشت اسید معده، استفاده از داروهای ضد اسید هنگام شب قبل از خواب و انجام تست های تکمیلی مربوط به معده تحت نظر پزشک موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اصلاح روش تغذیه ای افراد تا حدود زیادی می تواند در درمان این عارضه مفید باشد، تصریح کرد: افراد بهتر است وعده های غذایی خود را به طور منظم مصرف کنند و به جای وعده های غذایی سنگین از میان وعده های متعدد استفاده کنند. همچنین تا 20 الی 30 دقیقه پس از صرف غذا باید از دراز کشیدن خودداری شود./ باشگاه خبرنگاران جوان

مقالات مرتبط

مدیر عامل موسسه «سمر»:  بیمار مبتلا به سرطان برای مداوا نیاز به عشق دارد

مدیر عامل موسسه «سمر»: بیمار مبتلا به سرطان برای مداوا نیاز به عشق دارد

موسس خیریه سمر گفت: بیماری که با سرطان درگیر است برای مد...

تمشک؛ میوه ای برای مبارزه با سرطان

تمشک؛ میوه ای برای مبارزه با سرطان

آیا واقعا استفاده از انواع خوراکی ها می تواند از ایجاد س...

تاثیرات بیولوژیکی سرکه سیب

تاثیرات بیولوژیکی سرکه سیب

- سرکه سیب سرشار از استیک اسید است که تأثیرات بیولوژیکی مهمی دارد

این باور درباره قهوه اشتباه است

این باور درباره قهوه اشتباه است

خیلی از افراد قهوه را برای انرژی گرفتن میل می کنند. واقع...

رشد روزافزون پذیرش بیماران در واحد درمان سمر

رشد روزافزون پذیرش بیماران در واحد درمان سمر

به گزارش روابط عمومی سمر واحد درمان این موسسه خیریه یکی...

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید