03آذر

آتشفشان خشم خود را خاموش کنید!



بازگشت

کنار آمدن با احساسات دشوار است، کنار آمدن با عصبانیت دشوارتر است. خشم نوعی احساس است. اگر فرد موقع واکنش نشان دادن فکر نکند، مساله کوچکی را به یک مشکل بزرگ تبدیل خواهد کرد. باید بیاموزیم که در موقعیت های مختلف از فکرمان استفاده کنیم. این مسئله در دعوای زن و شوهرها بسیار مهم است. اگر طرفین سر یکدیگر فریاد بکشند، مشکل بیشتر می شود. به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه سمر، در شرایطی که هر دو طرف از نظر احساسی تحریک شده اند اگر یکی از دو طرف از فکرش استفاده کند، می تواند مشکل را معقولانه ببیند و راه حلی برای کنارآمدن با آن پیدا کند. حتی ممکن است به این نتیجه برسد که اصلا مساله پیچیده ای وجود ندارد و در آرامش با روشی منطقی و عاقلانه مشکل را برطرف کند. در زیر به چند نمونه از رفتارها و الگوهای ارتباطی نادرست و مخرب اشاره می کنیم که هر مشاجره ای را بدتر می کند.


اجتناب از دعوا به طور کل
گاهی افراد به جای صحبت کردن در مورد مشکلات در یک جو آرام و توام با احترام مدت ها در مورد مشکل و دلیل ناراحتی خود به طرف مقابل چیزی نمی گویند و بعد آن را یک باره به صورت عصبانیتی غیرقابل کنترل بروز می دهند. این روش استرس شدیدی برای هر دو طرف ایجاد می کند. بهتر این است که به راحتی و با آرامش خاطر قبل از اینکه مشکل بزرگ و پیچیده شود در مورد مشکلاتتان باهم صحبت کنید.


حق به جانب بودن
اگر فکر کنید که در هر کاری روش شما درستاست. بدون شک رابطه تان خراب خواهد شد. انتظار داشته باشید که طرفتان هم مثل شما به قضایا نگاه کند. قبول کنید انسان ها با یکدیگر متفاوتند. همیشه به دنبال مصالحه باشید و فراموش نکنید هیچ وقت تنها یک روش «درست» یا «غلط» وجود ندارد و شاید هر دو نظر درست باشند.


حالت دفاعی گرفتن
بعضی ها به جای این که به گله و شکایت های طرف مقابل منطقی و صبورانه گوش کنند، سعی می کنند هرگونه اشتباه و خطای خود را انکار کنند. اما این روش باعث می شود طرف مقابل ناراحتی و شکایت خود را بیان نکند چراکه می داند بیان آنها فایده ای ندارد و نتیجه جز جمع شدن ناراحتی ها و بروز یک انفجار احساسی نیست.


و در نهایت :
حتی در میان بحث و کشمکش، محبت بهترین راه حل مشکلات است. اگر بین شما و همسرتان بحثی درگرفت بد نیست به او یادآور شوید که دوستش دارید. بدون شک با این کلام اوضاع بسیار بهتر می شود./ روانشناسی فردی - مجله موفقیت

 

مقالات مرتبط

بازارچه افطاری در خانه ی امید موسسه خیریه سمر برگزار می شود

بازارچه افطاری در خانه ی امید موسسه خیریه سمر برگزار می شود

بازارچه فروش غذا به نفع بیماران مبتلا به سرطان توسط موس...

ورزش کردن راه حلی برای کنترل درمان سرطان سینه

ورزش کردن راه حلی برای کنترل درمان سرطان سینه

براساس بررسی های جدید، ورزش به درمان شدگان سرطان سینه ک...

حضور مهراندیشان در خانه امید سمر در روز عید فطر

حضور مهراندیشان در خانه امید سمر در روز عید فطر

موسسه خیریه سمر ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر و آرزوی...

از 25 تا 31 اردیبهشت ماه ، هفته سلامت

از 25 تا 31 اردیبهشت ماه ، هفته سلامت

شعار سازمان بهداشت جهانی برای این هفته با تکیه بر علم، همه با هم برای سلامت

انسیه برای «سمر» نوشت: دوباره زنده شدم

انسیه برای «سمر» نوشت: دوباره زنده شدم

«دوباره زنده شدم!» این بهترین جمله ای بود که می شد از یکی ...

عید قربان سال ۱۴۰۳، سمر آماده دریافت قربانیان اهدایی شما عزیزان می باشد

عید قربان سال ۱۴۰۳، سمر آماده دریافت قربانیان اهدایی شما عزیزان می باشد

مهراندیش گرامی سمر دریافت قربانی های اهدایی شما می باشد

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید