23آذر

نخستین دوره‌ی مسابقات سمر



بازگشت

نخستین دوره مسابقات بیماران بهبود یافته از سرطان، عصر روز گذشته (یکشنبه) به همت فدراسیون دوومیدانی، آکادمی ملی المپیک و موسسه سمر برگزار شد و طی آن نفرات برتر مشخص شدند.


به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، این مسابقه در هشت رده سنی و با حضور 75 بیمار مرد و زن بهبود یافته در پیست تارتان فضای باز آکادمی ملی المپیک برگزار شد.


در رده سنی بالای 60 سال و در بخش بانوان، مهین کیان پور به مقام نخست دست یافت و صغری یعقوبی دوم و مژگان خدابنده لو به مقام سوم اکتفا کرد.
در رده سنی 51 تا 60 سال که به دلیل تعداد زیاد ورزشکاران در دو گروه برگزار شد، مهدخت حق شناس، نزاکت حضوریان و آذر سیف الهی در گروه نخست مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند و در گروه دوم عصمت لاجوردی، فاطمه عینی وند و عفت جاودان تهرانی به مقام های برتر رسیدند.


در رده سنی 46 تا 50 سال، مریم بابایی، عصمت نظری و معصومه فتوحی عناوین اول تا سوم را کسب کردند و در گروه سنی 41 تا 45 سال شهناز معتمدی ، طاهره وانثی پور و مرضیه زاهدی به ترتیب اول تا سوم شدند.


در رده سنی 35 تا 40 سال، مریم سلیمی، مریم فرش باف و معصومه تاروردی اول تا سوم شدند و در گروه سنی 20 تا 35 سال هم معصومه غلامی، زهرا محمودی و افسانه بالی اول تا سوم شدند.


در بخش مردان نیز که تنها در قالب یک گروه برگزار شد، اسماعیل منصوری نژاد به مقام قهرمانی رسید و اکبرسیاه منصور و عباس علی صالحی به مقام های دوم و سوم دست یافتند.


اما از حاشیه های جالب و خواندنی این رقابت ها ، حضور غیر منتظره علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال در جمع بیماران بهبود یافته شد که باعث خوشحالی بیش از پیش آنان گشت.


برخی از این عزیزان با رساندن خود به رییس فدراسیون فوتبال با وی در خصوص مسائل روز فوتبال و مسائل داوری دیدار پرسپولیس و نفت گفت وگو کردند.


مهدی کامرانی ملی پوش با سابقه تیم ملی بسکتبال ایران نیز از جمله میهمانان ویژه این رقابت ها بود که او نیز مورد توجه ورزشکاران بهبود یافته قرار گرفت و با این عزیزان عکس یادگاری گرفت.


در پایان مسابقات، به نفرات برتر علاوه جایزه ، مدال، حکم قهرمانی و گواهی شرکت در مسابقات مورد تایید فدراسیون دوومیدانی داده شد.
حسین رشیدیان دبیر فدراسیون دوومیدانی، مهران سررشته معاونت اجرایی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک، مهدی احمدیان حراست کمیته ملی المپیک و شهرزاد آیرام مدیر عامل موسسه خیریه سمر حضور داشتند ضمن اینکه موسسه ثامن حامی این رقابت ها بود.

مقالات مرتبط

جشنواره غذا به نفع خیریه سمر در مدرسه مهرولایت

جشنواره غذا به نفع خیریه سمر در مدرسه مهرولایت

در این مراسم دانش آموزان کلیه درامدشان از فروش غذاهایی که خود تهیه کرده بودند را به سمر اهدا نمودند

سمر آماده دریافت قربانی‌های اهدائی شما عزیزان  ( عید قربان سال 1404)

سمر آماده دریافت قربانی‌های اهدائی شما عزیزان ( عید قربان سال 1404)

مهراندیش گرامی، سمر آماده دریافت قربانی‌های اهدائی شما...

خواص شگفت انگیز کلم بروکلی بر سرطان

خواص شگفت انگیز کلم بروکلی بر سرطان

فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده‌ خود این است که علا...

به گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS) سرطان پروستات دومین سرطان شایع در میان مردان است

به گزارش انجمن سرطان آمریکا (ACS) سرطان پروستات دومین سرطان شایع در میان مردان است

محققان دانشگاه هاروارد دریافتند تجمع بیش از اندازه چرب...

سلامتی، سهم من از دعای پر مهرت

سلامتی، سهم من از دعای پر مهرت

بعضی وقت ها تنها آرزومون سلامتیه و تنها دغدغه امون حال خوب

رادیوتراپی بهتر از شیمی‌درمانی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران استفاده از رادیو...

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید