29دی

کالری کمتر، عمر طولانی تر



بازگشت

یک مطالعه جدید موید این فرضیه است که رژیم غذایی کم کالری به افزایش طول عمر و زندگی سالم تر کمک می کند.

تیم تحقیق دانشگاه ویسکانسین مدیسن و موسسه ملی کهنسالی آمریکا پیش از این دو مطالعه جداگانه در ارتباط با رژیم غذایی کم کالری، روی گونه ای میمون به نام رزوس انجام داده بودند.


به گزارش یونایتدپرس،براساس تحقیق دانشگاه ویسکانسین مدیسن در سال 2009، رژیم غذایی کم کالری تاثیر قابل توجهی روی بقا، کاهش احتمال ابتلا به سرطان، بیماری فلبی و مقاومت در برابر انسولین در میمون ها دارد.


اما مطالعه موسسه ملی کهنسالی آمریکا در سال 2012 نشان داد تاثیر رژیم غذایی کم کالری در بقای عمر میمون ها قابل توجه نیست و صرفا به بهبود وضعیت سلامتی آنها منجر می شود.


نتایج متفاوت این دو مطالعه، اصل تاثیر کاهش کالری در فرآیند پیر شدن را زیر سوال برد و در نتیجه هر دو تیم تحقیق تصمیم گرفتند تا ضمن همکاری، یافته هایشان را باربینی کنند.


نتیجه این بود که رژیم غذایی کم کالری حقیقتا به طول عمر بیشتر و زندگی سالم تر در میمون ها کمک می کند، اما سه عامل سن، محتوای رژیم غذایی و جنسیت هم باید لحاظ شود.


برای مثال، در هر یک از دو مطالعه صورت گرفته، کاهش کالری در رژیم غذایی میمون هایی اعمال شده بود که سنین مختلف داشتند، در حالی که در نهایت مشخص شد تنها میمون های سالخورده از رژیم غذایی کم کالری منتفع می شوند.


براساس یافته های جدید، فاکتور محتوای رژیم غذایی نیز در اثرگذاری کاهش کالری غذا دخیل است؛ به عبارت دیگر، در جریان تحقیق موسسه ملی کهنسالی آمریکا از رژیم غذایی طبیعی برای میمون ها استفاده شده بود، اما پژوهشگران دانشگاه ویسکانسین مدیسن از غذاهای فراوری شده و شیرین استفاده کرده بودند که در نتیجه آن، وزن میمون ها هم بیشتر بود.


محققان همچنین متوجه شدند که ظاهرا میمون های نر در قیاس با گونه های ماده آسیب پذیری کمتری در برابر اثرات بد اضافه وزن دارند.
به باور محققان، نتایج نهایی مطالعه جدید می تواند برای انسان نیز صدق کند، هر چند مطالعات حیوانی اغلب به نتایج مشابه در انسان ها نمی انجامد./ سلامت نیوز


 

مقالات مرتبط

افطاری با سمر

افطاری با سمر

در ماه مبارک رمضان امسال،موسسه سمر با همت سازمان داوطلب...

هپاتیت B و C علت 78 درصد سرطان‌های کبد

هپاتیت B و C علت 78 درصد سرطان‌های کبد

مطالعات نشان داده در کشور ما 57 درصد موارد سیروز کبدی و 78...

روز پرستار گرامی باد

روز پرستار گرامی باد

موسسه خیریه سمر این روز را به همه پرستاران عزیز تبریک عرض می نماید

برگزاری تور سلامت در موسسه خیریه سمر

برگزاری تور سلامت در موسسه خیریه سمر

جدیدترین تور سلامت موسسه خیریه سمر، در تاریخ ۱۳ دی‌ماه و با حضور کارکنان برند «درسا» برگزار شد.

بیان جملات علیه خود ممنوع!

بیان جملات علیه خود ممنوع!

برای اینکه بتوانیم شاد باشیم و با شادی زندگی کنیم، بسیا...

یازدهمین بازارچه خیریه سمر به نفع بیماران مبتلا به سرطان بالای 14 سال

یازدهمین بازارچه خیریه سمر به نفع بیماران مبتلا به سرطان بالای 14 سال

یازدهمین بازارچه خیریه سمر به نفع بیماران مبتلا به سرطا...

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید