01خرداد

بازدید مدیر عامل شرکت تولید قطعات یدکی ایران از خانه امید



بازگشت

بازدید مدیر عامل شرکت تولید قطعات یدکی ایران از خانه امید

جناب آقای رضا آریانا؛ مدیر عامل شرکت تولید قطعات یدکی ایران به همراه جمعی از پرسنل این شرکت از خانه ی امید موسسه خیریه سمر بازدید و با مدیر عامل "سمر" دیدار و گفتگو کردند.

شهرزاد آیرم مدیر عامل موسسه خیریه سمر در این دیدار ضمن عرض خیر مقدم  به بیان توضیحاتی در ارتباط با تاریخچه تاسیس موسسه "سمر"، فعالیت ها، اهداف، شیوه های نوین درمانی و افق این موسسه، پرداختند. ایشان با اشاره به تاکید "سمر" بر ارائه خدمات جامع و کیفی بدون سقف به بیماران مبتلا به سرطان بالای 14 سال، اظهار داشتند: یکی از برنامه های سمر برای سال جاری افزایش دوبرابری حمایت های دارویی و درمانی از فرزندان سمر است که این مهم به منابع مالی و حمایت خیرین نیاز دارد." آیرم در ادامه این دیدار  با اشاره به طرح دهکده سلامتی "سمر" افزود: "احداث دهکده سلامتی از دیگر برنامه های ویزه موسسه است که با توجه به اجاره ای بودن محل فعلی خانه امید و نیاز سلامت جویان از ضرورت بالایی برخوردار است." ، جناب آقای مهندس آریانا نیز در این جلسه با بیان این نکته که تاسیس موسسه سمر بی شک خالصانه بوده از طرح احداث دهکده سلامتی استقبال و قول مساعدت و همکاری را در این زمینه دادند.

 

در پایان این دیدار لوح تقدیر این موسسه توسط خانم آیرم به نمایندگی از طرف فرزندان سمر به مدیر عامل شرکت تولید قطعات یدکی ایران تقدیم شد.

مقالات مرتبط

ورزش کردن راه حلی برای کنترل درمان سرطان سینه

ورزش کردن راه حلی برای کنترل درمان سرطان سینه

براساس بررسی های جدید، ورزش به درمان شدگان سرطان سینه ک...

تغذیه مناسب ماه مبارک رمضان و پیشگیری از ابتلا به کرونا

تغذیه مناسب ماه مبارک رمضان و پیشگیری از ابتلا به کرونا

چند روزی است که از ماه مبارک رمضان، این ضیافت بزرگ الهی ...

حضور «سمر» در سمینار بانوان موفق عرصه مدیریت کشور!

حضور «سمر» در سمینار بانوان موفق عرصه مدیریت کشور!

سمینار یک روزه بانوان موفق عرصه مدیریت کشور، میزبان موسسه خیریه سمر بود.

امیدی برای نوعی از سرطان سینه با داروهای ترکیبی

امیدی برای نوعی از سرطان سینه با داروهای ترکیبی

در یک مطالعه که به تازگی  انجام شده است، نوعی رژیم جدید،...

این رمضان نور شفابخش باش

این رمضان نور شفابخش باش

شما عزیزان با پرداخت فطریه خود به مؤسسه خیریه سمر، می تو...

جشنواره غذایی مدرسه مهر ولایت به نفع موسسه خیریه سمر

جشنواره غذایی مدرسه مهر ولایت به نفع موسسه خیریه سمر

مهربانی ازهمان کودکی در دل مهراندیشان سمر وجود دارد

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید