16آبان

چگونه رژیم غذایی شما بر سرطان سینه تاثیر گذار است؟



بازگشت

آیا تا به حال به وسوسه شدید برای خوردن شرینیجات نه گفته اید؟ یا مثلا برای نهار فقط سالاد خورده اید که کمی وزن کم کنید؟ اگر جواب مثبت است  شما جزو کسانی هستید که تلاش می کنند تا از رژیم غذایی سلامتی برخوردار باشند.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه «سمر» انجمن سرطان آمریکا در این خصوص توصیه می کند که تا می توانید سبزیجات بخورید، میوه، غلات و نانهای سبوس دار و تا حد ممکن از خوردن گوشت قرمز اجتناب کنید مهمتر از همه اینکه از محصولات فراوری شده مانند سوسیس و کالباس خودداری کنید و شیرینی کمتری بخورید.

رژیم غذایی سالم نه تنها در خصوص ریسک ابتلا به سرطان و بهبود آن نقش داشته بلکه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ، دیابت وانواع خاصی از سرطان را کاهش می دهد. همچنین به شما کمک می کند که روی وزن ایده آل خود بمانید.

 

اضافه وزن و چاقی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد

از آنجا که تحقیقات بر روی خوراکی های و روشهای مصرف همچنان ادامه دارد و هنوز پاسخ مشخصی وجود ندارد آنچه در ادامه می آید بر اساس یافته های اخیر است تا به بعضی از آنچه شنیده می شود پاسخ روشنی داده شود:

  چربی

تحقیقات بسیاری نشان داده اند که سرطان سینه در کشورهایی که غذاهای معمولشان از چربی کمتر، چربیهای اشباع شده کمتر برخوردار است کمتر اتفاق می افتد. اما از آنجا که در خصوص مصرف چربی ارتباط مستقیمی با سرطان سینه یافت نشده است به نظر می رسد تفاوتهای دیگر و عامل ژنتیک

در کنار نوع رژیم غذایی اهمیت دارد.

 

مکمل های ویتامین

تاکنون هیچ مطالعه و تحقیقی نتوانسته به طور قطع ثابت کند که خوردن مکملهای ویتامین در کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش دارد. برخی از متخصصان تغذیه در خصوص تجویز مکملهای ویتامین تمایلی ندارند زیرا برخی از تحقیقات نشان داده اند که حتی ممکن است خطر ابتلا به سرطان را زیاد کنند. اگر از این مکملها استفاده می کنید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

 

سویا

درخصوص مصرف سویا نیز یافته های متفاوتی وجود دارد آنچه تاکنون تقریبا اثبات شده این است که مصرف سویا تاثیر منفی در سلامت بدن ندارد اما بر اساس توصیه های ماری مک کلاف (Mari McCullough)مدیر استراتژیک همه گیر شناسی تغذیه انجمن سرطان آمریکا بهتر است از مکملهای سویا استفاده نکنید.

 

لبنیات

برخی از مطالعات اخیر نگرانی هایی در خصوص مصرف شیر و تاثیر منفی ان بر سرطانها خصوصا سرطان سینه ابراز کرده اند. اما تحقیقات بعدی هیچ ارتباط خاصی میان این دو را تایید نکرده و هنوز روشن نیست که آیا شیر ، حصوصا شیرهای غنی شده تاثیر منفی بر بیماری دارد یا خیر.

 

شکر

افسانه هایی هستند که می گویند شکر سرطان را تغذیه می کند اما حقیقت این است که شکر به رشد سریعتر سرطان کمکی نمی کند. تمام سلولها حتی سلولهای سرطانی برای انرژی خود به قند خون ( گلوکز) وابسته هستند اما مصرف شکر بیشتر به رشد سریعتر سلولهای سرطانی کمکی نمی کند و تشنه شکر نگه داشتن آنها کمکی به کندشدن رشدشان نمی کند.

اما به هر حال خوردن شکر زیاد ، دسرها و خوراکیهای شرین می تواند منجر به اضافه وزن شود که خود عامل تشدید خطر ابتلا به سرطان است.

نویسنده: ستیسی سیمون

http://www.cancer.org/cancer/news/features/how-your-diet-may-affect-your-risk-of-breast-cancer

 

مقالات مرتبط

بازارچه افطاری در خانه ی امید موسسه خیریه سمر برگزار می شود

بازارچه افطاری در خانه ی امید موسسه خیریه سمر برگزار می شود

بازارچه فروش غذا به نفع بیماران مبتلا به سرطان توسط موس...

اطلاعیه! استفاده‌ی غیرقانونی یک رویداد جدید از نام سَمَر

اطلاعیه! استفاده‌ی غیرقانونی یک رویداد جدید از نام سَمَر

متاسفانه در پی تماس خیرین و مخاطبان زیادی با مؤسسه در خص...

به همین سادگی استرس خود را کنترل کنید!

به همین سادگی استرس خود را کنترل کنید!

برخی فعالیت‌های لذت‌بخش مانند خوردن صبحانه و مصرف قنده...

تاثیر مصرف روزانه کرم‌ ضدآفتاب در کاهش خطرابتلا به سرطان پوست

تاثیر مصرف روزانه کرم‌ ضدآفتاب در کاهش خطرابتلا به سرطان پوست

مصرف روزانه کرم های ضد آفتاب می تواند خطر ابتلا به ملانو...

رادیوتراپی بهتر از شیمی‌درمانی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران استفاده از رادیو...

بی اشتهایی در دوره ی درمان سرطان

بی اشتهایی در دوره ی درمان سرطان

در اینجا روش هایی برای رفع بی اشتهایی در دوره درمان سرطان را برای شما شرح می دهیم

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید