10بهمن

امیدی برای نوعی از سرطان سینه با داروهای ترکیبی



بازگشت

در یک مطالعه که به تازگی  انجام شده است، نوعی رژیم جدید، می تواند به بانوان با متاستاز مثبت، کمک کند. این مطالعات با امید به ادامه زندگی آنها همراه بود. تحقیقات روی این مطالعه نشان می دهد که ترکیبی از دو دارو، در زنانی با فرم خاصی از سرطان سینه، که به سختی به درمان پاسخ می دهند کمک کننده است.


این نوع سرطان، به عنوان گیرنده های هورمون های پیشرفته مثبت و منفی، شناخته شده است. زنان مبتلا به این تومور، اغلب با داروهایی به نام مهارکننده های آروماتاز، که باعث کاهش استروژن بدن و کاهش سرطان می شوند، مورد درمان قرار می گیرند. محققان می گویند تحقیقات جدید ممکن است، به این بیماران امید زندگی را بازگرداند.


این بیماران غالباً به داروهای مهار کننده آروماتاز، مقاومت نشان می دهند و کار داروها را متوقف می کنند. این درمان به عنوان مقاومت غدد درون ریز، شناخته شده است. مطالعه نشان می دهد که ترکیب یک داروی جدید با داروی با ثبات تر در بیماران مبتلا به سرطان سینه و مقاوم در برابر مهار کننده های آروماتاز می تواند نتیجه بخش باشد.


این مطالعه شامل ۱۳۰ زن یائسه مبتلا به سرطان سینه بود. میانگین سنی آنها ۶۱ سال بود و همه در برابر مهار کننده آروماتاز مقاومت ایجاد کرده بودند. محققان فکر می کنند که این ترکیب ممکن است با بازگرداندن حساسیت، درست عمل کند و مقاومت غدد درون ریز را از بین ببرد.


به طور متوسط این رژیم جدید به مدت ۱۰ ماه اجرا شد. عوارض جانبی داروی جدید نسبت به داروهای قبل شایع تر بودند. مهمترین عوارض آن شامل خستگی ، قند خون بالا و زخم های دهانی بود.
محققان اعلام کردند که ترکیب داروی جدید می تواند امیدی برای کنترل سرطان و طول عمر طولانی تر بیماران باشد. نتیجه بهتر این دارو با عوارض جانبی کمتر با مطالعات روی افراد بیشتری امکان پذیر می باشد

مقالات مرتبط

کشف ردپای1.7میلیون ساله سرطان در زندگی بشر

کشف ردپای1.7میلیون ساله سرطان در زندگی بشر

پیش از کشف فسیل انسانی جدید در آفریقای جنوبی، قدیمی تری...

خرید تجهیزات برای بخش رادیوتراپی بیمارستان امام حسین

خرید تجهیزات برای بخش رادیوتراپی بیمارستان امام حسین

موسسه خیریه سمر در راستای رسیدن به اهداف خود جهت ارائه خ...

جشنواره غذا به نفع خیریه سمر در مدرسه مهرولایت

جشنواره غذا به نفع خیریه سمر در مدرسه مهرولایت

در این مراسم دانش آموزان کلیه درامدشان از فروش غذاهایی که خود تهیه کرده بودند را به سمر اهدا نمودند

گزارش دهی به مهراندیشان برای حمایت‌های آذرماه

گزارش دهی به مهراندیشان برای حمایت‌های آذرماه

موسسه خیریه سمر، بخاطر شفافیتی که در ارائه گزارش‌‌های م...

اهدای تجهیزات به بیمارستان طالقانی توسط موسسه خیریه سمر

اهدای تجهیزات به بیمارستان طالقانی توسط موسسه خیریه سمر

موسسه خیریه سمر، امسال نیز همانند سال گذشته، تعدادی از ...

بی تحرکی با خطر ابتلا به سرطان های کلیه و مثانه مرتبط است

بی تحرکی با خطر ابتلا به سرطان های کلیه و مثانه مرتبط است

به گفته محققان، نشستن طولانی مدت و تماشای تلویزیون با افزایش خطر سرطان مثانه و کلیه مرتبط است.

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید