11آبان

رادیوتراپی بهتر از شیمی‌درمانی



بازگشت

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران استفاده از رادیوتراپی برای درمان بیماران سرطانی را بهتر از شیمی درمانی و جراحی دانست.


به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه سمر، علیرضا نیکوفر گفت: اگر برای تسکین درد بیماران مبتلا به سرطان از رادیوتراپی استفاده کنیم، موثرتر از شیمی درمانی و جراحی است زیرا باعث می شود کیفیت زندگی این بیماران و طول عمر آنها افزایش یابد.

وی افزود: به عنوان مثال در بیماران مبتلا به سرطان پروستات با انجام رادیوتراپی زندگی آنها کیفیت بهتری خواهد داشت. همچنین در بیماران مبتلا به سرطان حنجره نیز استفاده از رادیوتراپی به مراتب بهتر از جراحی خواهد بود.

نیکوفر صریح کرد: عمر علم رادیوتراپی در دنیا به ۱۰۰ سال نرسیده و در ایران نیز نزدیک به ۴۰ سال است که از رادیوتراپی برای بیماران سرطانی استفاده می شود. البته در ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر پیشرفت بسیار خوبی در علم رادیوتراپی داشته ایم.

وی با عنوان این مطلب که هزینه رادیوتراپی به مراتب کمتر از جراحی و شیمی درمانی است، اظهارداشت: متاسفانه در بحث تجهیزات رادیوتراپی نسبت به کشورهای غربی عقب تر هستیم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: عوارض عمومی رادیوتراپی نیز کمتر از شیمی درمانی است./ مهر

مقالات مرتبط

شیوع سرطان روده در بین افراد دارای عادات ناسالم زندگی

شیوع سرطان روده در بین افراد دارای عادات ناسالم زندگی

نتایج بررسی ها نشان می دهد سرطان روده در بین افراد دارای عادات ناسالم زندگی شیوع بیشتری دارد.

برای کاهش استرس شمارش کنید

برای کاهش استرس شمارش کنید

یک روش موثر برای برخورد با موقعیت‌های استرس‌آور و کاهش استرس، شمارش تا عدد 10 است.

فواید خوردن سیب در پیشگیری از بیماری ها

فواید خوردن سیب در پیشگیری از بیماری ها

دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا به این نتیجه رسید...

حمایت شرکت افروز از بازارچه سمر

حمایت شرکت افروز از بازارچه سمر

شرکت بازرگانی افروز دبی حامی ششمین بازارچه خیریه سمر شد.

عید فطر مبارک

عید فطر مبارک

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه سمر ، در روز دوم اردیبه...

سرطان و روشهای درمانی به زبان ساده

سرطان و روشهای درمانی به زبان ساده

بسیاری از مرگهای ناشی از سرطان با انتخاب صحیح در روش زند...

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید