روزانه فقط ۳۰ دقیقه پیاده ‌روی می تواند احتمال ابتلا به سرطان را به نصف کاهش دهد

مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که مرگ و میر ناشی از بیماری سرطان می تواند به ‌واسطه پیاده‌روی روزانه تا حد زیادی کاهش یابد.

مطالعات نشان می‌دهد ورزش منظم تاثیر شگرفی در کند کردن رشد تومور‌های سرطانی دارد و فقط 30 دقیقه پیاده ‌روی روزانه می‌تواند شانس ابتلا به سرطان را به نصف کاهش دهد.

مطالعات مربوط به دو شکل پرتنوع از سرطان مربوط به روده و پستان نشان می‌دهد تاثیر ورزش منظم در ابتلا به این دو گونه بسیار موثر است.

محققان دانشگاه هاروارد در این پژوهش 992 مرد مبتلا به سرطان روده مرحله 3  را مورد بررسی قرار دادند و در این میان، افرادی که در اغلب روزها 30 دقیقه ورزش می‌کردند احتمال مرگ آنها به ‌واسطه سرطان تا 42 درصد کاهش نشان می‌داد و از این افراد کسانی که فقط 30 دقیقه در روز به پیاده‌ روی می‌پرداختند، احتمال مرگ آنها کاهش 50 درصدی نشان می‌داد.

مطالعه دوم، توسط محققان استرالیایی روی 194 نفر از زنانی انجام شد  که به تازگی عمل جراحی برای برداشتن سرطان پستان را تجربه کرده بودند.

از نیمی از بیماران خواسته شده بود که به ‌مدت 180 دقیقه در هفته به مدت 8 ماه فعالیت بدنی متوسط داشته باشند اما نیم دیگر همچنان به زندگی عادی خود ادامه می‌دادند .

نتایج بررسی‌های این تیم از دانشگاه فناوری کوئینزلند در بریزبن بعد از 8 ماه نشان داد که زنانی که ورزش می‌کردند  در قیاس با هم ‌نوعان غیرورزشکارشان 55 درصد احتمال ادامه زندگی داشتند.

اکثر بیماران در هر دو مطالعه، پیاده‌روی سریع را به عنوان فعالیت اصلی خود برگزیده بودند ، اما برخی دوچرخه‌سواری ملایم و چمن‌زنی را نیز به‌عنوان فعالیت‌های بدنی طی هفته در برنامه خود قرار داده بودند.

دانشمندان بر این باورند که حتی ورزش ملایم می‌تواند رشد تومور‌های سرطانی را کُند و یا از بازگشت مجدد آن جلوگیری کند.

منبع : سایت خبرگزاری تسنیم

 

مقالات مرتبط

دهم خرداد (31 می) روز جهانی بدون دخانیات

دهم خرداد (31 می) روز جهانی بدون دخانیات

شعار سازمان جهانی بهداشت برای این روز «پرده‌ برداری از ج...

با استفاده از موبایلتان سرطان را تشخیص دهید!

با استفاده از موبایلتان سرطان را تشخیص دهید!

به سادگی می توان گفت که امروزه موبایل جزئی جدا نشدنی از ...

خواص بی نظیر پرتقال برای بیماری سرطان

خواص بی نظیر پرتقال برای بیماری سرطان

پرتقال از نظر شيميايى منبع غنى ويتامين ث است. جالب آن كه...

آغاز سال 1404 بر شما مبارکباد

آغاز سال 1404 بر شما مبارکباد

خیرین عزیز و گرامی موسسه خیریه سمر، با قلبی سرشار از تقد...

مرهم این درد، مهر توست

مرهم این درد، مهر توست

دست در دست هم برای یاری بیماران مبتلا به سرطان

راهی ساده برای کاهش اضطراب

راهی ساده برای کاهش اضطراب

در شرایط «اضطراب‌زا» روزای ۳ فنجان بابونه میل کنید

لطفا پیام، پرسش یا نظر خود را در این باره بنویسید